Het feit over frietkraam aan huis dat niemand voorstelt

Bij Frietfestijn.nl kan zijn het mogelijk teneinde ons frietkraam te huren in eindhoven. De party, bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of overige festiviteit, is extra leuk betreffende ons frietkraam op locatie in eindhoven.

Organiseer je binnenkort ons event trouwplechtigheid of ander evenement en wil jouw je gasten laten plezier hebben met de allerlekkerste frietjes?

En vervolgens staat daar in eens dertig man voor jouw kraam, en ze willen friet. Ik vermoed het jouw het ook niet of nauwelijks kan afleveren, want welke kijkshoppannetjes blijven niet goed genoeg op temperatuur, vrees je.

De snacks zijn met zorg uitgezocht bij top leveranciers en we dragen dit predicaat ‘Veilig Frituren’ betreffende trots. Tel daarbij het HACCP certificaat alsnog weleens op en u dan ook raakt ervan verzekerd het u dan ook betreffende ons juiste firma te produceren heeft.

Teneinde de mobiele patatkraam op uw feestelijkheid te kunnen publiceren beschikken over wij wel hetgeen ruimte benodigd en op behoorlijk nabije afstand een stopcontact.

Onze missie: dit verzorgen met onbeperkt het grootste collectie verse friet en ons heel scala van de beste capaciteit snacks bij u op locatie.

Aan het huren met ons frietkraam uithangen vanzelfsprekend onkosten aangevoegd. Ieder festival zijn die kosten verdeeld. Tevens bestaan een kosten ook gebaseerd op hetgeen de wensen zijn over je. Wil je het eenvoudig houden? Denk daarbij met enkel friet en veel verscheidene snacks, vervolgens betaal je een basisprijs.

Voor dit huren over ons frietkraam bestaan er verschillende mogelijkheden. Niet iedereen wil een uitgebreide menukaart. Voor sommigen zal friet en de standaard snacks in overvloed zijn.

Daar bestaan veel voorwaarden waar de locatie met moet voldoen, voordat er een frietwagen bij u met huis mag aankomen. Zo dient er voldoende ruimte te zijn teneinde een mobiele kraam te mogen posten en een stopcontact op maximaal dertig meter afstand voor de stroomvoorziening.

Boek meteen menu Een Luxe of V.I.P. voor in de maanden april, mei ofwel juni en we vervaardigen de menu totaal met

Indien locatie bovendien kan zijn dan 25 km vanuit de thuislocatie in de gemeente Asten geraken daar voorrijdkosten extra in rekening gebracht. 

Wij vinden deze opdrachten klein of groot erg leuk om te doen, daarom kan zijn een ieder behulpzaam en bezit tijd en zorg voor de gasten en dit middel. Wij verrichten het best u dan ook te plezieren en tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Dat is voor ons een tevreden klant met blije gasten.

Het huren over een Snackwagen in regio Breda kan zijn een origineel inzicht voor uw evenement. Dit kopen van ons Snackwagen uit Breda is immers een perfecte manier teneinde uw gasten met dienst te zijn en alleen tevens alsnog te kunnen genieten. Ons goudbruin frietje met bijhorende snack vindt een ieder toch aangenaam?

Ben jij eruit en wil je gaarne een frietkraam huren voor op je feestelijkheid, huwelijk ofwel verschillende gelegenheid? Dan kun jouw via onze website ons geschikte beurs ontdekken, die een frietkraam op jouw locatie verzorgt. Tevens kan zijn het mogelijk teneinde meteen via deze website website een prijsopgave met te vragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *