Bekijk dit rapport over frietkramen

Binnen een cirkel betreffende 20 km rondom Eindhoven brengen wij nauwelijks transportkosten in rekening en daarbuiten brengen wij een korte vergoeding in rekening die vanzelfsprekend vooraf met u dan ook vertrouwd geschapen gaat geraken in een offerte.

U kunt die huren in Rotterdam, doch in alle verschillende steden en dorpen over het land. We autorijden betreffende noord naar zuid en aangaande oost tot west.

Frietfeest.nl is gespecialiseerd in dit onderhouden aangaande catering van friet en snacks op locatie in enorm Nederland. Wij onderhouden een catering voor groepen vanaf 35 mensen. Frietfeest.nl is uw partner voor een geslaagd evenement. U dan ook bezit bij ons keuze uit meerdere menu’s.

Zeker ook mits personen voor ons 2e (of 3e keer) terugkomen voor nóg ons lekkere snack, is die alsnog aldoor in een frisse en schone frietkraam gebakken. En allicht ruimen we na afloop het afval op. Alles draait teneinde tevredenheid!

De grote Frietwagen KRAAM mag de grootste evenementen met. Met ons grote capaciteit mogen we vollere groepen gasten gelijktijdig over verse friet voorzien. Perfect bestemd voor alle denkbare omvangrijke evenementen, feesten, partijen, concerten op locaties via geheel Holland.

De missie: dit onderhouden aangaande onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en ons heel scala over voordeligste kwaliteit snacks voor u op locatie.

Ernaast is de mobiele frietkraam voorzien over ons automatiek. Ook de loketautomaat als de frietwagen bestaan goed onderhouden, schoon, fris en zeker proeft u dan ook enig verse frites en snacks. Veelzijdig en lekker!

Bij het huren van een frietkraam zijn er verscheidene opties. Ook niet een ieder wensen zijn ons uitgebreide menukaart. Voor sommigen meer info gaat friet en een standaard snacks voldoende bestaan.

Wij begrijpen op welke manier vervelend het kan zijn als uw klanten lang horen te wachten op een frietje tijdens ons huiselijk partijtje of bijeenkomst. Denies is bijzonder ondervinden in het bakken voor grotere gezelschappen.

Mijn inzicht, een patatje koop je ook niet dagelijks, (uitzonderingen bevestigen een regel), ingeval je het niet dagelijks koopt, mag dit ook lekker zijn voor welke keren het jouw immers een patatje koopt.

Wensen zijn jij een breedvoerig menu met verscheidene soorten friet, alle snacks, dranken en desserts? Dan betaal jouw logischerwijze meer. Voor ieder budget is er wat geoorloofd. Wil je precies weten hetgeen het zal kosten? Aarzel vervolgens ook niet en neem direct aanraking op.

Heb jij binnenkort een reden voor een feestje en wil je dit schransen voor een gasten onderhouden? Vervolgens kan zijn ons frituur op de festiviteit een ideale oplossing. Dit huren betreffende een frituur met personeel is goede mogelijkheid om jouw gasten te voorzien over een maaltijd.

Niet alleen het, ze voldoen ook niet met een HACCP hygiene richtlijnen. Het soort consumentenpannetjes kan zijn ongeschikt voor bekwaam duurgebruik. O.a. veel te hoge DPTG gehaltes, tenzij jij ieder uur een frituurpan perfect schoonmaakt en jouw vet vervangt.

En vervolgens staat er in weleens dertig man bij je kraam, en ze wensen friet. Ik vermoed het je het niet ofwel bijna niet kan bezorgen, want welke kijkshoppannetjes blijven niet goed voldoende op temperatuur, vrees ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *